Traian Băsescu a postat pe Facebook o fotografie de la botezul nepotului său

Autor: Alexandra Vladescu Postat la 23 decembrie 2014 69 afişări

Fostul preşedinte Traian Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie de la botezul nepotului său Radu, fiul Ioanei Băsescu.

Radu, creştinat la biserica Silvestru în data de 20 decembrie 2014”, este mesajul postat de Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Ioana Băsescu a născut un băieţel, Radu Băsescu Pricop, pe 14 noiembrie, anunţul fiind făcut de Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook: "Astăzi, în jurul orei 07.50, s-a născut primul Băsescu".

La mesaj au fost ataşate şi patru fotografii cu nepoţelul preşedintelui Traian Băsescu.

Traian Băsescu mai are o nepoţică în vârstă de un an şi două luni, Sofia Anais, de la fiica sa cea mică, Elena. Fiica cea mică a preşedintelui mai aşteaptă un copil, fiind însărcinată în luna a şaptea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
traian basescu,
facebook,
ioana basescu,
botez
/actualitate/traian-basescu-a-postat-pe-facebook-o-fotografie-de-la-botezul-nepotului-sau-13736464
13736464
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.