Traficul este ingreunat pe Valea Prahovei si pe Autostrada Soarelui

Postat la 13 august 2011 15 afişări

Traficul rutier este ingreunat pe Valea Prahovei si pe Autostrada Soarelui, unde sambata dimineata au avut loc noua accidente in care au fost implicate cate doua-trei masini, politistii recomandand folosirea rutelor ocolitoare.

Potrivit reprezentantilor A2, cel mai grav accident a avut loc la kilometrul 139, fiind implicate patru autoturisme. In urma incidentului, doi copii au fost raniti usor si au primit ingrijiri medicale de la un echipaj de ambulanta. De asemenea, o persoana a fost ranita in urma unui accident care a avut loc in zona unei benzinarii de pe Autostrada Soarelui si in care au fost implicate mai multe autoturisme. Victima a primit ingrijiri de la echipajele de ambulanta. "In toate zonele unde au avut loc tamponari sunt echipaje ale Politiei Rutiere si pot sa va spun ca au ramas si efectivele schimbului trei la munca, pana cand carosabilul va fi eliberat, masinile indeparate si traficul va fi reluat in conditii normale. Cauza accidentelor este viteza excesiva si nepastrarea distantei fata de autoturismul din fata", a spus seful Politiei Autostrazi, Carol Varna.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
trafic,
aglomeratie,
blocaj,
a2,
dn1,
mare,
munte
/actualitate/traficul-este-ingreunat-pe-valea-prahovei-si-pe-autostrada-soarelui-8614431
8614431
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.