Trafic restricţionat pe autostrada Bucureşti-Piteşti, pentru înlocuirea parapetului

Postat la 31 octombrie 2019 82 afişări

Trafic restricţionat pe autostrada Bucureşti-Piteşti, pentru înlocuirea parapetului

Traficul este restricţionat, joi, până la ora 16.00, pe un tronson de trei kilometri al autostrăzii Bucureşti-Piteşti, unde au loc lucrări de înlocuire a parapetului.

Potrivit Centrului Infotrafic, lucrările se efectuează între orele 10.45 şi 16.00 în zona localităţii Petreşti din judeţul Dâmboviţa.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi (joi-n.r.), în intervalul orar 10.45-16.00, pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, pe tronsonul kilometric 70 - 67, în zona localităţii Petreşti, judeţul Dâmboviţa, traficul rutier este restricţionat pe a doua bandă, pentru efectuarea unor lucrări de înlocuire a parapetului median”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
autostrada,
restrictionare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.