Toţi angajaţii Primăriei Sectorului 4 vor fi testaţi, după ce doi angajaţi s-au infectat cu Covid-19

Autor: Andreea Tobias Postat la 27 iulie 2020 38 afişări

Toţi angajaţii Primăriei Sectorului 4 vor fi testaţi, după ce doi angajaţi s-au infectat cu Covid-19

Toţi angajaţii Primăriei Sectorului 4 vor fi testaţi, după ce doi angajaţi s-au infectat cu noul coronavirus. 

Doi angajaţi ai autorităţii locale au fost confirmaţi pozitiv la testul COVID-19 în weekend-ul trecut, astfel că primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, a dispus testarea în regim de urgenţă, în cursul zilei de luni, a tuturor funcţionarilor angajaţi ai Primăriei Sectorului 4.

Totodată, sediul instituţiei a fost deja dezinfectat şi igienizat duminică, astfel încât activitatea Primăriei să continue în regim normal, cu numărul minim necesar de oameni.

Cei doi angajaţi testaţi pozitiv nu lucrau în relaţie directă cu publicul, iar în urma anchetei epidemiologice contacţii acestora au fost deja izolaţi la domiciliu pentru următoarele 14 zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primărie sector,
coronavirus,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.