Topul celor mai mari salarii din telecom. Ce salariu câştigă un angajat de la Orange

Autor: Adelina Mihai Postat la 04 noiembrie 2016 3031 afişări

Câştigul salarial mediu al angajaţilor operatorului tele­com Orange a fost de 5.200 de lei net pe lună în 2015, acesta fiind cel mai ridicat nivel al salariului mediu din această indus­trie, arată calculele ZF pe baza informaţiilor ofi­ciale rapor­tate de companii.

Topul celor mai mari salarii din telecom. Ce salariu câştigă un angajat de la Orange

„Orange înregistrează cel mai ridicat venit salarial me­diu din industria telecom şi în acelaşi timp este compania ca­re are şi nivelul de fluctuaţie cel mai redus dintre cei trei jucă­tori din top. Nivelul salarial me­diu net cel mai ridicat poa­te fi determinat, într-o anu­mită măsură, de externali­za­rea unor părţi din business unde salariile erau sub media pe com­pa­nie. Totodată, spre deosebire de ceilalţi jucători din top, com­pania nu a trecut prin schimbări strategice ma­jore, care să fi generat fluctua­ţie mare de angajaţi“, a explicat Cristina Postolache, mana­ging partner în cadrul firmei cu activităţi în domeniul re­surselor umane Big4HR.

Topul celor mai mari salarii din telecom. Ce salariu câtigă un angajat de la Orange

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.