Topul celor mai interesante destinaţii turistice în 2013. Vezi care sunt locurile unde nu te-ai gândit până acum că ai putea ajunge

Autor: Ioana Matei Postat la 03 ianuarie 2013 84 afişări

Lumea turismului se schimbă în permanenţă, destinaţii care puteau fi mai demult vizitate precum Siria se închid, în timp ce altele inaccesibile au intrat în atenţia turiştilor – un exemplu fiind Burma sau Myanmar aflată în sudul Asiei.

Ţări precum Brazilia sau Spania se vor afla în continuare printre preferinţele turiştilor, în timp ce altele la care nici nu ne-am aştepta au fost introduse pe o listă realizată de specialiştii în turism de la theage.com.

Voi unde aţi vrea să ajungeţi?

AFLĂ AICI CARE SUNT CELE MAI IEFTINE BILETE DE AVION DIN 2013!



Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
destinaţii turistice,
Brazilia,
Myanmar,
Burma
/actualitate/topul-celor-mai-interesante-destinatii-turistice-in-2013-vezi-care-sunt-locurile-unde-nu-te-ai-gandit-pana-acum-ca-ai-putea-ajunge-10425598
10425598
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.