Teorii halucinante ale unui călugăr: „Te vaccinezi, ţi-ai semnat condamnarea la moarte”

Postat la 26 octombrie 2021 4668 afişări

 Teorii halucinante ale unui călugăr: „Te vaccinezi, ţi-ai semnat condamnarea la moarte”

Duhovnicul Mănăstirii Durău spune, duminică de duminică, sutelor de enoriaşi: „Te vaccinezi, ţi-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviţi copiii!”

Teodosie Paraschiv îşi vinde cuvântările adunate într-un volum şi un CD chiar la uşa bisericii, fără niciun bon fiscal.

Predicile de liturghie ale călugărului cu grad înalt sunt stupefiante: vorbeşte ore întregi enoriaşilor despre Guvernul Mondial creat de extratereştri, despre controlul oamenilor prin cipurile din vaccin şi despre magneţi la locul injecţiei.

Duhovnicul Mănăstirii Durău, Teodosie Paraschiv, le vorbeşte ore întregi enoriaşilor despre Guvernul Mondial creat de extratereştri, despre controlul oamenilor prin cipurile din vaccin şi despre magneţi la locul injecţiei, scrie reporteris.ro

La slujbe, pe un CD şi într-o carte, afirmaţiile preotului sunt absolut halucinante. Sunt susţinute teorii ale conspiraţiei cu implantarea de cipuri, controlarea funcţiilor organismului prin reţelele 5G, teoria cu nanoparticole, oameni de care se lipesc magneţi la locul injecţiei. Vaccinul este considerat otravă, însăşi existenţa acestei pandemiei este negată. Scopul ar fi, susţine preotul, reducerea masivă a populaţiei de pe Pământ şi instalarea unui Guvern mondial.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
calugar,
condamnare,
semnare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.