Teodorovici, despre remaniere: N-am primit reproşuri de la premier

Postat la 08 noiembrie 2018 24 afişări

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici (PSD), a declarat joi, la Parlament, pe tema remanierii guvernamentale, că el nu a primit reproşuri de la premierul Viorica Dăncilă dar că un ministru nu are cum să rezolve toate problemele chiar dacă ar lucra „zi şi noapte încontinuu”.

Teodorovici, despre remaniere: N-am primit reproşuri de la premier

„Nu ştiu de ce politicienii tot dau curs la astfel de subiecte, dacă se tem, nu se tem. Sincer, dacă eşti om politic şi cu o anumită experienţă în politica din România, nu cred că ar trebui să fie ăsta un subiect. De ce să te temi? Pentru ce să te temi?”, a declarat joi, la Parlament, Eugen Teodorovici, întrebat dacă se teme în contextul în care urmează o remaniere guvernamentală.

Acesta a spus că doar un ministru care nu-şi înţelege rolul poate fi mulţumit de activitatea sa.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
remaniere,
premier,
primire,
refuz,
declaratii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.