Tara care se află intr-o situaţie disperată. Spitalele sunt în pragul colapsului, iar numărul deceselor zilnice, cel mai mare de la începutul pandemiei

Postat la 10 martie 2021 688 afişări

Tara care se află intr-o situaţie disperată. Spitalele sunt în pragul colapsului, iar numărul deceselor zilnice, cel mai mare de la începutul pandemiei

Brazilia a înregistrat, în cursul zilei de marţi, un nou record negativ în ceea ce priveşte decesele asociate COVID-19.

Aceasta este cea mai neagră săptămână de la începutul pandemiei şi până acum în ţara din America de Sud, potrivit Digi24.

Totodată, un institut naţional de cercetare din ţară arată că spitalele din majoritatea oraşelor braziliene sunt „aproape de colaps” din cauza numărului foarte mare de pacienţi.

Coronavirus Brazilia: Aproape 2.000 de morţi în 24 de ore

Ministerul Sănătăţii din Brazilia a anunţat marţi seara că 1.972 de persoane diagnosticate cu COVID-19 au murit în ultimele 24 de ore. Recordul anterior de decese, de 1.910, a fost înregistrat miercurea trecută.

În total, în Brazilia s-au înregistrat până acum 268.370 de decese asociate COVID-19, potrivit statisticii Ministerului Sănătăţii.

Oficialii de la Brasilia au anunţat şi 70.764 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore, astfel că bilanţul total se ridică la peste 11 milioane de cazuri.

Brazilia este în continuare una dintre ţările cel mai puternic lovite de pandemia de COVID-19.

Spitalele din Brazilia sunt supraaglomerate

Institutul de cercetare Fiocruz, cel mai mare din Brazilia, anunţă că situaţia secţiilor de Terapie Intensivă din ţară este critică.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brazilia,
crestere,
decese

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.