Ţara care revine la restricţii după ce, la fel ca România, a trecut prin relaxare şi apoi printr-o explozie a îmbolnăvirilor de COVID-19

Postat la 07 iulie 2020 428 afişări

Ţara care revine la restricţii după ce, la fel ca România, a trecut prin relaxare şi apoi printr-o explozie a îmbolnăvirilor de COVID-19

Cluburile, barurile şi piscinele din Israel au fost închise după creşterea îmbolnăvirilor. Israelul a trecut printr-o perioadă de relaxare a restricţiilor, la fel ca România. Politicienii din Israel au ignorat regulile de protecţie.

Mai întâi au venit valul de epidemie şi restricţiile la nivel naţional. Apoi, premierul a declarat victoria asupra COVID-19 şi revenirea vieţii la normal.

Virusul are însă altă agendă şi cazurile au urcat la un nivel fără precedent. Asta după ce omul de rând a luat exemplul politicienilor, care par că nu ţin cont de nicio regulă.

Crezi că e vorba de România? Greşit, asta este situaţia din Israel!

Luni, în Ţara Sfântă au fost raportate 1.057 de noi cazuri. Aşa că premierul Netanyahu a închis sălile de evenimente, cluburile, barurile, sălile de sport şi piscinele. Iar restaurantele vor putea primi cel mult 20 de clienţi în interior şi 30, în exterior. Relaxarea măsurilor a durat doar două luni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restrictii,
romania,
relaxare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.