Tânărul de 28 de ani care deschide o afacere în fiecare săptămână şi are sediul într-un autobuz

Postat la 30 iulie 2017 876 afişări

Un absolvent de Yale în vârstă de 28 de ani şi-a propus să deschidă săptămânal câte o nouă afacere, pe durata unui an întreg.

Tânărul de 28 de ani care deschide o afacere în fiecare săptămână şi are sediul într-un autobuz

Colin Grussing, cunoscut pentru participarea la emisiunea "Shark Tank", este fondator şi preşedinte al "52 Businesses", proiectat pe care l-a demarat alături de patru prieteni, relatează Business Insider. Conceptul este aparent simplu, şi anume lansarea unui startup în fiecare săptămână. Prima afacere pornită a fost chiar "52 businesses", iar tinerii antreprenori se află deja în săptămâna cu numărul patru.

Sediul se află într-un autobuz denumit Bob ("Business Operations Bus"), iar Grussing a mai apelat la câţiva studenţi voluntari pentru a întregi echipa. Antreprenorii vor documenta întreaga experienţă şi vor comunica în permanenţă rezultatele prin social media.

Reacţia publicului a fost una imediată, iar echipa de la "52 businesses" a apărut în articole şi interviuri din întreaga lume. Întrebat care a fost scopul acestui proiect, Grussing a răspuns că lumea are o impresie greşită despre pornirea unei afaceri. "Vrem să încurajăm lumea să îşi urmeze ideile, pentru ca în final să poată contribui la o economie mai puternică", a declarat Grussing.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tanarul-de-28-de-ani-care-deschide-o-afacere-in-fiecare-saptamana-si-are-sediul-intr-un-autobuz-16650946
16650946
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.