Tânăra care a făcut plângere penală împotriva lui Colo, ameninţată cu moartea de fanii lui: Unul dintre ei mi-a zis că dacă mă prinde, mă violează, altul m-a ameninţat că mă calcă cu maşina

Postat la 10 iunie 2020 495 afişări

Tânăra care a făcut plângere penală împotriva lui Colo, ameninţată cu moartea de fanii lui: Unul dintre ei mi-a zis că dacă mă prinde, mă violează, altul m-a ameninţat că mă calcă cu maşina

Tânăra care a făcut plângere penală împotriva lui Colo este supusă la un val de ameninţări online.

Fanii vloggerului au recurs inclusiv la ameninţări cu moartea la adresa fetei. Colectivul de profesori SNSPA, facultate unde învaţă tânăra, a lansat un mesaj de solidaritate cu aceasta.

Tânără care a sesizat autorităţile cu privire la declaraţiile făcute de vloggerul Alexandru Bălan, zis Colo, este supusă la un val de ameninţări online.

„Pe 1 iunie am redactat plângerea penală împotriva lui Alexandru Bălan, după ce am vorbit cu colegele mele de la Centru Filia. Ulterior, am trimis plângerea către procurori, poliţia s-a autosesizat şi am făcut o postare pe Facebook în care am scris că urmează să se facă dreptate în instanţă.

Atunci au apărut ameninţările, mi-au scris comentarii şi pe Instagram şi pe Facebook, m-au sunat noaptea, chiar au postat story-uri despre mine”, precizează tânăra care a dorit să-şi păstreze anonimatul din cauza pericolului în care se află.

După arestarea lui Alexandru Bălan, înjurăturile şi jignirile s-au transformat în ameninţări cu moartea.

„Unul dintre ei mi-a scris că dacă mă prinde, mă violează. Altul mi-a zis că mă calcă cu maşina dacă nu îmi retrag plângerea. Am strâns toate aceste ameninţări şi am fost la poliţie”, a declarat tânăra.

Cititi mai mutle pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenintare,
tanara,
plangere penala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.