Tânăr căruia i-a murit tatăl de COVID-19, huiduit de protestatari: Să vă fie ruşine

Autor: Roxana Ionescu Postat la 31 martie 2021 150 afişări

Un tânăr căruia i-a murit tatăl de COVID-19 a fost huiduit de protestatari în Constanţa. Prin strigătul lui extrem de emoţionant, bărbatul a încercat să atragă atenţia asupra faptului că medicii duc „un război” în spitale, pentru a salva oamenii infectaţi cu SARS-CoV-2.

Tânăr căruia i-a murit tatăl de COVID-19, huiduit de protestatari: Să vă fie ruşine

În timp ce coloana de protestatari a trecut, marţi noaptea, prin faţa geamului său, un tânăr din Constanţa a ieşit la geam şi a răbufnit împotriva protestatarilor: „Să intraţi în secţia ATI, la Boli Infecţioase, să vedeţi ce înseamnă oameni cu COVID acolo! Nu mai protestaţi aşa! E război! Nu vă daţi voi seama, idioţilor! Medicii duc un război să îi facă bine şi ei protestează”, strigă tânrăul de la fereastră, în timp ce este huiduit de protestatari.

Acesta strigă dezarmat de faptul că manifestanţii nu îi înţeleg supărarea: „A murit tata acum două zile de COVID. Acum două zile a murit tata de COVID şi voi protestaţi? Să vă fie ruşine! Oamenii ăia la Infecţioase se luptă pentru voi şi voi protestaţi?”, mai spune tânărul cu ochii în lacrimi.

O altă persoană din casă intervine şi îl trage pe tânăr în casă, nu înainte ca acesta să le transmită protestatarilor: „Să n-ajungeţi acolo”.

Sute de constanţeni au ieşit pe străzi, marţi seara, pentru a protesta împotriva măsurilor restrictive impuse de autorităţi în cea de-a treia zi consecutivă de manifestaţii în toată ţara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mort,
covid,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.