Suspendarea activităţii firmelor care nu respectă restricţiile, în şedinţa de Guvern de miercuri

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 06 aprilie 2021 41 afişări

Proiectul privind posibilitatea de a suspenda activitatea unor agenţi economici care nu respectă restricţiile va ffi pe agenda şedinţe de miercuri a Executivului.

Suspendarea activităţii firmelor care nu respectă restricţiile, în şedinţa de Guvern de miercuri

Proiectul privind posibilitatea de a suspenda activitatea unor agenţi economici care nu respectă restricţiile va ffi pe agenda şedinţe de miercuri a Guvernului.

Documentul are toate avizele.

Potrivit proiectului, activitatea agenţilor economici va fi suspendată 14 zile la prima abatere şi 30 de zile pentru a doua încălcare.

Săptămâna viitoare proiectul de lege va intra în dezbaterea Parlamentului.

Guvernul a adoptat, la sfârşitul lunii martie, în primă lectură un proiect de lege care să permită suspendarea activităţii cluburilor şi restaurantelor care nu respectă regulile anti-Covid, anunţa ministrul de Interne, Lucian Bode.

El preciza că aplicarea sancţiunii complementare se va materializa prin afişarea, în primă fază, la loc vizibil a mesajulului că spaţiul e închis temporar din cauza nerespectării măsurilor dispuse, iar ulterior nerespectarea sancţiunii complementare se va materializa prin aplicarea de sigilii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
proiect,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.