Surpriza avută de poliţiştii de la Rutieră, după ce l-au oprit în trafic pe şeful CJ Călăraşi. Ce a făcut acesta după ce a prezentat actele

Postat la 28 octombrie 2017 494 afişări

Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, a rămas fără permis de conducere şi s-a ales cu o sancţiune de 580 de lei după ce, în timp ce era controlat de Poliţie, în trafic, a plecat acasă.

Surpriza avută de poliţiştii de la Rutieră, după ce l-au oprit în trafic pe şeful CJ Călăraşi. Ce a făcut acesta după ce a prezentat actele

Purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, Florentina Dobre, a declarat, pentru MEDIAFAX, că un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost oprit, joi seara, în trafic.

”Nu a fost urmărit în trafic, a fost oprit în urma unui control de rutină efectuat de poliţişti, la care acesta a oprit, după care şi-a continuat deplasarea, fiind găsit ulterior la domiciliul dânsului. A fost sancţionat contravenţional, patru puncte amendă, 580 de lei şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru 30 de zile, pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştului rutier. Măsura se poate lua şi în lipsă, contravenientul nu trebuie să fie de faţă.

Nu s-a reuşit un dialog cu acesta, deci nu au fost recoltate probe biologice de sânge. S-a discutat cu un procuror din cadrul Parchetului dacă fapta ar întruni elementele constitutive ale unei infracţiuni şi s-a considerat că nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii, fapt pentru care colegii mei au procedat la întocmirea procesului verbal de contravenţie”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.