Superpreturi in magazinele cu produse confiscate de Fisc

Postat la 30 septembrie 2009 42 afişări

O piata a chilipirurilor, chiar sub nasul autoritatilor, işi asteapta cumparatorii. Pentru cine stie sa caute, depozitele Fiscului sunt pline de bunuri confiscate care pot fi cumparate la preturi modice.

Pantofi, rochii, ciorapi, camasi, pulovere, chiloti, paturi, plapumi, jucarii pentru copii si alcool, la preturi de cateva ori mai mici decat pe piata - nu este oferta de cumparaturi a vreunui supermarket, ci doar o mica parte din produsele confiscate de Fisc si scoase la vanzare. Cea mai mare parte a marfii nu este de calitate superioară, aşa că "fitosii" nu au ce cauta in depozitele Directiilor Generale ale Finantelor Publice din toate judetele, inclusiv Capitala, acolo unde se gasesc asemenea produse. Acum, cand nevoia de bani la buget este foarte mare, autoritatile mizeaza si pe aceasta sursa de venituri, mai ales in conditiile diminuarii veniturilor pentru multi dintre romani.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fisc,
confiscari,
magazina,
pret
/actualitate/superpreturi-in-magazinele-cu-produse-confiscate-de-fisc-4947235
4947235
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.