Studiu: Remdesivir scurtează timpul de recuperare după COVID-19

Autor: Maria Magla Postat la 10 octombrie 2020 107 afişări

Studiu: Remdesivir scurtează timpul de recuperare după COVID-19

Rezultatele unui studiu publicat în New England Journal of Medicine arată că Remdesivirul scurtează timpul până la recuperare. Studiul a fost făcut pe 1.062 de pacienţi: unii au primit Remdesivir, unii placebo.

New England Journal of Medicine a publicat sâmbătă rezultatele studiului făcut de National Institute of Allergy and Infectious Diseases.

Rezultatele arată că Remdesivirul a fost superior placebo în scurtarea timpului până la recuperare la adulţii care au fost spitalizaţi din cauza COVID-19 şi au avut dovezi de infecţie a tractului respirator inferior.

Timp de 10 zile, pacienţii primeau fie Remdesivir, fie placebo.

Studiul a fost făcut pe 1.062 de pacienţi.

Cei care au primit Remdesivir s-au recuperat în 10 zile, faţă de cei care au primit placebo, unde recuperarea a durat 15 zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
remdesivir,
tratament,
covid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.