Studiu: În România, plăţile întârzie 36 de zile şi sunt o piedică în calea angajărilor de personal

Postat la 30 mai 2018 49 afişări

Media termenelor de plată în România este de 36 de zile, iar pentru companiile afectate de plăţile întârziate acest lucru reprezintă rezintă o piedică în angajarea de personal, arată un studiu publicat miercuri de compania Intrum.

Studiu: În România, plăţile întârzie 36 de zile şi sunt o piedică în calea angajărilor de personal

Potrivit studiului, 41% din companiile româneşti raportează plăţile întârziate ca pe o piedică în angajarea de nou personal. Acest procent este aproape de nivelul înregistrat de Marea Britanie, unde 42% dintre companii se confruntă cu aceleaşi dificultăţi.

Topul este condus de Grecia unde 60% dintre afaceri stagnează din punct de vedere al dezvoltării de personal din cauza plăţilor care nu sunt efectuate până la termenul scadent. În acest timp, media la nivel european este de 20%.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.