Studiu asupra ofertelor de turism pentru 1 Decembrie. Cât costă minivacanţa în ţară şi străinătate

Autor: Mona Scarisoreanu Postat la 19 noiembrie 2016 106 afişări

Agenţiile de turism se întrec deja în oferte pentru minivacanţa de 1 Decembrie. Preţurile pornesc de la câteva sute de lei în staţiunile din ţară şi ajung la câteva sute de euro pentru excursiile în străinătate, arată ofertele turoperatorilor consultate de MEDIAFAX.

O minivacanţă de patru zile la Praga, prin agenţia Paralela 45, costă 235 de euro de persoană - locul într-o cameră dublă. Sunt incluse transportul cu avionul, cazarea la un hotel de patru stele şi turul de oraş. „În această perioadă sunt foarte cerute pieţele de Crăciun din marile capitale europene, mai ales pentru concediul scurt de 1 Decembrie. Aceste pachete de vacanţă aduc magia Crăciunului chiar şi cu o lună mai devreme, fiind destinaţiile ideale şi pentru familiile cu copii”, susţine Ondina Dobriban, director general Paralela 45. O altă variantă propusă de aceeaşi agenţie de turism este în inima Transilvaniei, în Albac, la o pensiune de patru margarete. Sejurul de trei nopţi costă 600 de lei de persoană.

Şi reprezentanţii agenţiei Agetur au mizat pe târgurile de Crăciun pentru vacanţa de 1 Decembrie. Aceştia vin cu câteva propuneri: Paris, de la 269 de euro/persoană pentru trei nopţi de cazare cu mic dejun la hotel de trei stele, dar şi transportul cu avionul şi turul pieţelor de Crăciun din Bavaria, de la 379 de euro/persoană pentru patru nopţi de cazare cu mic dejun la hotel de trei şi patru stele, transport cu avionul şi autocar la destinaţie (turul include vizitarea pieţelor de Crăciun din Munchen, Nuremberg, Rothenburg ob der Tauber şi o excurise de o zi pe Drumul Romantic).

Cei care optează pentru o scurtă vacanţă la Herculane se pot caza la un hotel de trei stele prin agenţia Eximtur, costul fiind de 450 de lei/persoană în camera dublă. Tot Eximtur le propune celor iubesc muntele patru zile în mijlocul naturii, la o pensiune de trei margarete în Predeal, preţul fiind de 321 de lei/persoană în camera cu două paturi.

O vacanţă la munte este şi propunerea agenţiei Alltur, care oferă pachete de trei nopţi la Azuga, cazare în hotel de trei stele, la 195 de lei/persoană şi la Predeal, tot la un hotel de trei stele, preţul fiind de 375 de lei/persoană.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TURISM,
VACANTA 1 DECEMBRIE,
PRETURI VACANTA

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.