Străinii şi-au consolidat poziţiile la Fondul Proprietatea

Autor: Stefan Musgociu Postat la 14 ianuarie 2013 17 afişări

Investitorii instituţionali străini au continuat să fie principalii cumpărători de acţiuni Fondul Proprietatea (FP) şi în luna decembrie, astfel că participaţia lor a crescut la 52,2%, de la 51,88% la finalul lunii noiembrie.

Investitorii instituţionali străini au continuat să fie principalii cumpărători de acţiuni Fondul Proprietatea (FP) şi în luna decembrie, astfel că participaţia lor a crescut la 52,2%, de la 51,88% la finalul lunii noiembrie. Astfel, investitorii instituţionali străini controlau la finele lunii decembrie 54,6% din drepturile de vot, potrivit unui raport transmis, vineri, de Fondul Proprietatea Bursei de Valori Bucureşti (BVB). Diferenţa dintre numărul de acţiuni şi numărul de voturi în AGA este determinată de faptul că titlurile deţinute de Fondul Proprietatea (1,74%) şi de Ministerul Finanţelor Publice (2,65%) nu sunt cu drept de vot în AGA.

Toate stirile pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/strainii-si-au-consolidat-pozitiile-la-fondul-proprietatea-10461666
10461666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.