Stimularea vaccinării. Un stat din SUA organizează loterie cu 1 milion de dolari câştig

Autor: Andreea Tobias Postat la 13 mai 2021 18 afişări

Statul Ohio din SUA organizează o loterie, în următoarele 5 săptămâni, la care pot participa doar persoanele vaccinate. Acestea pot câştiga până la 1 milion de dolari.

Stimularea vaccinării. Un stat din SUA organizează loterie cu 1 milion de dolari câştig

Guvernatorul statului Ohio, Mike DeWine, a declarat că doar rezidenţii adulţi vaccinaţi vor fi eligibili pentru extragere, conform BBC.

Primul câştigător va fi anunţat pe 26 mai, a adăugat DeWine.

Banii din loterie vor fi asiguraţi din fondurile de ajutor pentru coronavirus de la guvern.

„Ştiu că unii ar putea spune <DeWine, eşti nebun!>”, a scris DeWine într-un tweet, când a anunţat loteria din Ohio.

Lider mondial în vaccinarea împotriva COVID-19, SUA a vaccinat 58,7% din populaţia sa adultă, preşedintele Joe Biden stabilind ca obiectiv 70% dintre adulţi vaccinaţi până pe 4 iulie, Ziua Independenţei. Cu toate acestea, vaccinarea a încetinit în ultimele săptămâni, iar oficialii din sănătate cred că de vină este ezitarea în rândul unor americani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccinare,
sua,
loterie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.