Statul român a descoperit cea mai bună afacere: cum să câştigi un miliard de euro pe an, fără să investeşti niciun ban

Postat la 04 aprilie 2016 7868 afişări

Se poate spune că năstruşnica economie a României este una profund originală, de tip „remiţionist” şi a consacrat inclusiv o nouă categorie socială, anume aceea a „remiţioniştilor”

Statul român a descoperit cea mai bună afacere: cum să câştigi un miliard de euro pe an, fără să investeşti niciun ban

Se poate spune că năstruşnica economie a României este una profund originală, de tip „remiţionist” şi a consacrat inclusiv o nouă categorie socială, anume aceea a „remiţioniştilor”, ceea ce anulează tot ceea ce se ştia până acum şi în domeniile sociologiei şi antropologiei.

Dacă încă sunteţi sceptici faţă de cele mai înainte arătate, vă mai spun doar că în fiecare an, din 2009 şi până în prezent, sumele de bani aduse în ţară de către „remiţionişti” au fost mai mari decât sumele reprezentând investiţiile străine făcute în România. 

Vedeţi AICi cum câştigi un miliard de euro pe an, fără să investeşti niciun ban

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
descoperire,
statul roman
/actualitate/statul-roman-a-descoperit-cea-mai-buna-afacere-cum-sa-castigi-un-miliard-de-euro-pe-an-fara-sa-investesti-niciun-ban-15196021
15196021
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.