Starea de alertă, prelungită. Ce spune şeful interimar al Guvernului despre impunerea unor noi restricţii de sărbători

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 10 decembrie 2020 108 afişări

Starea de alertă, prelungită. Ce spune şeful interimar al Guvernului despre impunerea unor noi restricţii de sărbători

Starea de alertă va fi pregungită cu măsurile şi indicatorii prevăzuţi în cea precedentă, spune, joi, premierul interimar, Nicolae Ciucă, întrebat dacă vor fi impune noi restricţii de sărbători.

„În această după-amiază va avea loc şedinţa CNSU. De asemenea, e o analiză la nivelul comitetului de specialitate care vor determina decizii la nivel guvernamental. Guvernul interimar pe care îl conduc în acest moment nu poate să ia decizii care să modifice foarte mult prevederile stării de alertă în care ne găsim. Ca atare, în viitoare şedinţă de guvern vom adopta o hotărâre în care prelungim starea de alertă cu măsurile şi indicatorii prevăzuţi în cea precedentă”, spune premierul interimar, Nicolae Ciucă.

El a fost întrebat dacă autorităţile vor impune noi restricţii de sărbători.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucă,
stare de alertă,
restricţii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.