Starea de alertă modifică organizarea Bacalaureatului şi a Evaluării Naţionale

Postat la 14 mai 2020 70 afişări

Starea de alertă modifică organizarea Bacalaureatului şi a Evaluării Naţionale

Elevii vor susţine în acest an examenele de Bacalaureat şi Evaluare Naţională în condiţii speciale. Proiectul privind starea de alertă arată că Ministerul Educaţiei şi inspectoratele şcolare trebuie să le ofere măşti elevilor şi profesorilor.

Potrivit proiectului privind instituirea stării de alertă, elevii şi profesorii vor primi măşti atunci când vor merge la şcoală pentru examene. Astfel de materiale de protecţie vor primi şi atunci când vor merge la şcoală pentru pregătirea examenelor, însă doar din data de 6 iunie.

De furnizarea măştilor trebuie să se ocupe Ministerul Educaţiei şi inspectoratele şcolare din ţară.

Institutul de Sănătate Publică recomandă ca pregătirea să nu aibă loc cu mai mult de 10 elevi într-o clasă şi să nu dureze mai mult de 3 ore. Pauzele nu vor fi organizate simultan. Accesul în şcoli va fi permis doar după dezinfecţia mâinilor şi verificarea temperaturii, care nu trebuie să depăşească 37 de grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alerta,
stare,
bacalaureat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.