Stare de urgenţă în nord-estul Statelor Unite din cauza unei puternice furtuni de zăpadă

Postat la 14 martie 2017 109 afişări

În mai multe zone din nord-estul Statelor Unite a fost decretată stare de urgenţă din cauza furtunii de zăpadă Stella, care a dus la anularea a peste 6.800 de zboruri şi închiderea şcolilor din mai multe zone, inclusiv în oraşul New York, relatează agenţia de ştiri France Press.

Stare de urgenţă în nord-estul Statelor Unite din cauza unei puternice furtuni de zăpadă

Furtuna Stella, prognozată a fi cea mai cea mai puternică din această iarnă, a afectat o zonă întinsă din nord-estul Statelor Unite, printre cele mai afectate fiind oraşele New York, Boston, Washington sau Philadelphia.

Se estimează că în urma furtunii se vor depune până la 61 de centimetri de zăpadă în New York, iar vântul va bătea cu peste 96 de kilometri la oră.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.