Spitalul de Urgenţă din Bistriţa, în carantină după creşterea numărului de bolnavi Covid internaţi

Autor: Cosmin Pirv Postat la 11 august 2021 40 afişări

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa a anunţat miercuri reintrarea în carantină totală a unităţii sanitare după creşterea numărului de bolnavi Covid internaţi.

Spitalul de Urgenţă din Bistriţa, în carantină după creşterea numărului de bolnavi Covid internaţi

„Ca urmare a creşterii numărului de cazuri COVID-19 depistate şi internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, se reinstituie starea totală de carantină, suspendându-se posibilitatea de vizitare a pacienţilor pe secţiile spitalului în zilele de marţi şi joi”, a transmis conducerea spitalului.

Conform acesteia, măsura are ca scop protejarea pacienţilor internaţi şi a personalului medical.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa sunt internaţi 15 pacienţi Covid confirmaţi, dintre care unul minor, şi alţi doi suspecţi în Secţia de Boli Infecţioase, un pacient confirmat în Secţia Psihiatrie şi unul confirmat în Secţia ATI.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spital,
carantină,
covid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.