Spice Girls se reunesc pentru a 50-a aniversare a Victoriei Beckham

Autor: Andreea Tobias Postat la 21 aprilie 2024 16 afişări

Spice Girls se reunesc pentru a 50-a aniversare a Victoriei Beckham

Spice Girls s-au reunit pentru o singură noapte într-un bar, cu ocazia zilei de naştere a Victoriei Beckham. Ultima dată când cele cinci Spice Girls au cântat împreună a fost la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice din 2012 de la Londra.

Creatoarea de modă şi cântăreaţa - cunoscută şi sub numele de Posh Spice - a sărbătorit împreună cu colegele ei de trupă într-un club din Mayfair, Londra, sâmbătă, după ce a împlinit 50 de ani miercuri, săptămâna trecută.

David Beckham a avut un loc în primul rând la reuniunea în care Victoria, Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner şi Melanie Chisholm au cântat single-ul Stop.

Cele cinci au zâmbit în timp ce dansau şi interpretau piesa, iar David, care a filmat momentul, a zâmbit şi a cântat alături de ele.

Postând clipul pe Instagram duminică, Victoria a spus că a fost "cea mai bună seară dintotdeauna", adăugând hashtag-ul "#SpiceUpYourLife".

Ultima dată când toate cele cinci Spice Girls au cântat împreună a fost la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice din 2012 de la Londra.

Înainte de sărbătorirea zilei sale de naştere, Victoria a postat pe Instagram că se simte "atât de incredibil de binecuvântată că a atins această piatră de hotar" şi a adăugat că este recunoscătoare pentru "dragostea necondiţionată şi sprijinul" lui David.

În timp ce grupul de fete a plecat în turneu şi în 2019, Victoria a refuzat să li se alăture, deoarece s-a concentrat pe brandul ei de modă.

De asemenea, ea i-a spus prezentatoarei americane de televiziune Ellen DeGeneres în acelaşi an că "pur şi simplu nu i s-a părut că este cel mai potrivit lucru de făcut", dar a spus: "Voi fi întotdeauna Posh Spice, întotdeauna".

Cântăreţul Marc Anthony, care este naşul fiului Victoriei şi al lui David, Cruz, şi actriţa Eva Longoria - naşa fiicei lor Harper - au participat, de asemenea, la petrecere.

Alte celebrităţi aflate la ziua de naştere a Victoriei au fost Tom Cruise şi Salma Hayek, precum şi Rosie Huntington-Whiteley, Jason Statham şi Gordon Ramsay, conform Sky News.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spice girls,
victoria beckham,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.