Soţul lui Nancy Pelosi atacat în locuinţă. A fost dus la la spital. Un bărbat e reţinut

Autor: Andreea Tobias Postat la 28 octombrie 2022 65 afişări

Paul Pelosi, soţul preşedintei Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, a fost "agresat violent" după ce i-a fost spartă casa din California, vineri. Paul Pelosi a ajuns la spital, un suspect a fost reţinut.

Soţul lui Nancy Pelosi atacat în locuinţă. A fost dus la la spital. Un bărbat e reţinut

"Agresorul este reţinut, iar motivaţia atacului este în curs de investigare", se arată într-un comunicat al biroului preşedintei Camerei Reprezentanţilor, citat de Reuters.

Pelosi a fost dus la spital, unde primeşte îngrijiri medicale „excelente şi se aşteaptă recuperarea completă".

Preşedinta democrată a Camerei Reprezentanţilor din SUA, a doua în linia de succesiune la preşedinţie, nu era acasă în momentul atacului.

Circumstanţele atacului sunt neclare, inclusiv modul în care intrusul a ajuns în casă.

Agresiunea are loc cu mai puţin de două săptămâni înainte de alegerile de la jumătatea mandatului, în care este în joc controlul Camerei şi Senatului.

Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, care deţine o firmă imobiliară şi de capital de risc cu sediul în San Francisco, a fost condamnat pentru un delict minor de conducere sub influenţa alcoolului după ce a fost implicat într-un accident de maşină în luna mai. El a fost condamnat la cinci zile de închisoare în comitatul Napa, California.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
paul pelosi,
agresiune,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.