Soţul Angelei Merkel îi face „leneşi” pe nemţii care nu s-au vaccinat

Postat la 23 noiembrie 2021 93 afişări

Soţul Angelei Merkel îi face „leneşi” pe nemţii care nu s-au vaccinat

Joachim Sauer, 72 de ani, se declară uluit de procent redus din populaţia germană care a decis să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Soţul cancelarului Angela Merkel explică fenomenul, parţial, printr-o „oarecare lene şi mulţumire a poporului german”, a spus Sauer.

"Cealaltă parte sunt oameni care urmează o convingere personală, un fel de reacţie ideologică la ceea ce ei consideră o dictatură a vaccinării. Acest lucru se aplică tuturor nivelurilor de educaţie, de la înaltă la scăzută, inclusiv cadre universitare, doctori şi oameni de ştiinţă", a adăugat el.

Sauer a spus: „La o examinare mai atentă, Statele Unite au niveluri similare de vaccinare, dar acolo se poate explica prin faptul că în unele state există guvernatori care au făcut o campanie împotriva vaccinării”.

Referindu-se la rata de vaccinare de 73% a Italiei, Sauer a spus: "Poate că are legătură cu modul în care a început totul. Îmi amintesc imagini foarte puternice, precum sicriele purtate în coloane de camioane militare”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angela merkel,
sot

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.