Soţia lui Bruce Willis îi roagă pe paparazzi să nu ţipe la el pe stradă

Autor: Petru Mazilu Postat la 06 martie 2023 62 afişări

Soţia lui Bruce Willis, Emma Heming Willis, le-a cerut jurnaliştilor să păstreze distanţa şi să nu mai ţipe la starul din „Die Hard" atunci când îl văd în public. Solicitarea ei vine la câteva săptămâni după ce familia a anunţat că Bruce Willis are o formă de demenţă.

Soţia lui Bruce Willis îi roagă pe paparazzi să nu ţipe la el pe stradă

Heming Willis a transmis mesajul prin intermediul unui videoclip distribuit pe pagina sa de Instagram. Ea a spus că „încă mai este nevoie de multă educaţie" pentru a proteja persoanele care au demenţă.

Relatând un incident recent în care fotografii au încercat să comunice cu actorul bolnav în timp ce acesta se întâlnea cu prietenii la o cafenea din Santa Monica, modelul în vârstă de 44 de ani a remarcat cât de „dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să îl conduci în siguranţă".

„Acest mesaj se adresează fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină acele exclusivităţi cu soţul meu: Păstraţi-vă spaţiul. Ştiu că aceasta este slujba voastră, dar poate că ar trebui să respectaţi spaţiul. Vă rog să nu ţipaţi la soţul meu întrebându-l cum se simte sau orice altceva ... pur şi simplu nu o faceţi. Permiteţi-i familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să fie capabil să-l ducă din punctul A în punctul B în siguranţă", a spus Heming Willis.

Heming şi Bruce s-au căsătorit în 2009 şi au două fiice, Mabel şi Evelyn. Solicitarea ei vine la câteva săptămâni după ce familia lui Willis a anunţat că tulburarea de vorbire a acestuia, a progresat într-o formă de demenţă.

„În prezent nu există tratamente pentru această boală, o realitate care sperăm că se poate schimba în anii următori. Pe măsură ce afecţiunea lui Bruce avansează, sperăm că orice atenţie mediatică poate fi concentrată pentru a face lumină asupra acestei boli care are nevoie de mult mai multă conştientizare şi cercetare", au declarat luna trecută, reprezentanţii familiei.

Recent, Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, a fost văzut în public pentru prima dată după ce familia sa a dezvăluit că s-a îmbolnăvit.

Imaginile l-au arătat purtând un trening negru, cu o mână în buzunar, un hanorac albastru şi o căciulă de lână. Actorul s-a plimbat alături de doi prieteni pe un trotuar din Santa Monica, în California.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bruce willis,
paparazzi,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.