Sorin Oprescu nu se mai întoarce în PSD. “Nu uitaţi că eu mi-am dat demisia de onoare din acest partid”

Autor: Marian SULTĂNOIU Postat la 05 martie 2013 67 afişări

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, astăzi, la o televiziune de ştiri că nu se va mai întoarce în PSD, indiferent care va fi situaţia în viitor.

Sorin Oprescu nu se mai întoarce în PSD. “Nu uitaţi că eu mi-am dat demisia de onoare din acest partid”

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, astăzi, la o televiziune de ştiri că nu se va mai întoarce în PSD, indiferent care va fi situaţia în viitor. „Eu am plecat din partid după o demisie de onoare, în momentul în care numele meu a fost complet ignorat de trupa de la PSD Bucureşti - Geoană, Vanghelie şi Aura Vsile -, în perspectiva candidaturii la Primăria Generală. Parcă eram mort şi îmbălsămat. Nu interesam pe nimeni. Aşa că n-ai cum să te întorci dacă ai onoare, şi eu spun că am”, a povestit Oprescu episodul demisiei sale din PSD. Primarul General a mai spus că preşedintele de atunci, Ion Iliescu, „a rămas mască” la aflarea veştii. „Eu am fost un tip mai nestăpânit. Am învăţat multe de la Iliescu, de la Năstase, dar când a fost vorba de demisie, nu am cerut voie” a mai spus Oprescu. 

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sorin-oprescu-nu-se-mai-intoarce-in-psd-nu-uitati-ca-eu-mi-am-dat-demisia-de-onoare-din-acest-partid-10638441
10638441
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.