Sorin Grindeanu este noua propunere PSD-ALDE pentru funcţia de premier

Postat la 28 decembrie 2016 344 afişări

Fostul ministru al Comunicaţiilor Sorin Grindeanu este noua nominalizare de premier PSD-ALDE, a anunţat miercuri liderul PSD, Liviu Dragnea.

Sorin Grindeanu este noua propunere PSD-ALDE pentru funcţia de premier

El a precizat că partidul a avut mai multe variante - să declanşeze suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, să menţină propunerea iniţială, Sevil Shhaideh, sau o meargă cu un nou nume.

Dragnea a arătat că social-democraţii i-au propus să îşi asume el însuşi funcţia, dar a refuzat pentru că nu a vrut să forţeze o lege, deşi aceasta este neconstituţională şi nedreaptă.

El a subliniat că nu crede că noul Guvern se va instala în acest an.

"A trebuit să decidem dacă facem altă propunere, a doua propunere din partea colegilor mei să fiu eu, dar eu am spus că nu pot să obţin o funcţie după o lege si atunci a trebuit sa gasim o solutie, un coleg care să fie loial programului de guvernare si care sa aibă capacitatea sa inteleaga ca programul este dedicat romanilor, să merga la Palatul Victoria nu sa-si faca acolo un pol de putere", a declarat Dragnea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.