Şoferul care a spulberat şase copii pe o trecere de pietoni din Petroşani circula cu 130 km/oră

Autor: Laura Buciu Postat la 23 februarie 2023 21 afişări

Şofeerul care în 21 decembrie a spulberat şase copii pe o trecere de pietoni din Petroşani, judeţul Hunedoara, unul dintre ei decedând, circula cu 130 de kilometri pe oră, iar maşina ave grave defecţiuni tehnice, potrivit expertizei.

Şoferul care a spulberat şase copii pe o trecere de pietoni din Petroşani circula cu 130 km/oră

Avocatul Adrian Cuculis a anunţat, joi, că s-a finalizat expertiza la Petroşani, unde 6 copii au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni de către un şofer fără permis, băut şi care a fugit de la locul accidentului.

„Viteza era de peste 130 km/h în oraş şi maşina avea grave defecţiuni tehnice”, spune Cuculis.

În prezent, şoferul este cercetat pentru omor şi tentativă la omor calificat.

Accidentul teribil a avut loc în seara de 21 decembrie în Petroşani. Şase copii cu vârste între 11 şi 14 ani au fost spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni. Şoferul a fugit de la faţa locului, iar copiii au ajuns de urgenţă la spital, unii cu răni grave. Unul dintre copii, în vârstă de 11 ani, a murit.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mort,
accident,
copil

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.