Situaţia din Bucureşti, discutată de premier cu primarul Capitalei şi edilii de sectoare. Cîţu: „Sunt foarte supărat”

Postat la 22 martie 2021 65 afişări

Situaţia din Bucureşti, discutată de premier cu primarul Capitalei şi edilii de sectoare. Cîţu: „Sunt foarte supărat”

„Sunt foarte supărat să văd ca există o minoritate printre concetăţenii noştri care încă nu vrea să respecte regulile”, spune premierul Florin Cîţu. El anunţă că se întâlneşte cu reprezentanţii administraţiilor locale pentru găsirea soluţiilor.

„Am văzut şi eu imaginile cu ce s-a întâmplat weekend-ul trecut în cluburi şi în staţiunile montane. Sunt foarte supărat să văd ca există o minoritate printre concetăţenii noştri care încă nu vrea să respecte regulile. Binenţeles că implicaţiile sunt pentru majoritate. De aceea am decis ca astăzi (luni - n.r.) să am o întâlnire cu primarul general al Capitalei şi primarii de sectoare să discutăm puţin despre situaţia din Bucureşti. La ora 4 (16.00 - n.r.) o să am o discuţie online cu toţi prefecţii, iar mâine (marţi - n.r.) o să am o discuţie cu Asociaţia Consiliilor Judeţene şi cu Asociaţia Municipiilor din România”, spune Florin Cîţu.

Premierul apreciază că „este momentul ca soluţiile să vină de la administraţiile locale”.

„Există particularităţi pentru fiecare judeţ, municipiu în parte. Mă aştept ca pe lângă discuţiile despre buget, să vină şi cu soluţii pentru situaţia dificilă prin care trecem. Este vorba despre o minoritate, pentru că nu toate restaurantele şi nu toate cluburile nu respectă regulile. Sunt doar câteva şi vă spun că acolo unde nu se respectă legea voi fi intransigent. Nimeni nu este mai presus de lege. Din păcate, avem şi parlamentari care îndeamnă, instigă la nerespectarea legii. Aici cred că este vorba despre o problemă morală - sunt parlamentari, fac legi, dar nu respectă legislaţia. Nu am nimic cu protestele, sunt liberal, sunt oameni care mă înjură, vor să protesteze, dar să poarte mască”, adaugă Cîţu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
premier,
capitala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.