Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România: Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o în pandemie a fost “Hope for the best, prepare for the worst”

Postat la 18 aprilie 2021 64 afişări

Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România: Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o în pandemie a fost “Hope for the best, prepare for the worst”

CEO Aegon România


Număr de angajaţi: 150


—   Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o în pandemie:

Că „Dumnezeu nu-ţi dă cât poţi duce”. Că pot. Că pot orice şi trebuie să mă pregătesc pentru asta chiar dacă nu ştiu ce înseamnă „orice”. Hope for the best, prepare for the worst.

—   Cea mai importantă decizie pe care am luat-o în ultimul an:

Decizia de a trece întreaga echipă în modul de lucru remote a fost una dintre cele mai importante decizii din 2020. Cred că aşa au fost evitate multe îmbolnăviri inutile. Decizia a avut impact pozitiv şi asupra clienţilor, reuşind foarte rapid să ne adaptăm modul de interacţiune, să trecem mai bine de 90% din interacţiuni cu clienţii în mediul online, ceea ce a însemnat nu doar mai puţin timp consumat de ei, dar şi o limitare semnificativă a deplasărilor.

—   Cum mi-am menţinut colegii motivaţi în ultimul an:

Am comunicat constant cu ei, deschis şi le-am arătat tot timpul cât de mult apreciez modul în care s-au mobilizat. Au fost şi sunt foarte eficienţi şi implicaţi indiferent de locul de unde muncesc. De fapt, au fost aşa cum îi ştiu, echipa noastră este foarte unită, chiar dacă suntem o corporaţie, ne ştim cu toţii, comunicăm deschis şi, deşi poate părea un clişeu, suntem ca o familie.

—   Work from home sau de la birou?

Pentru moment, „work from home”, pentru că ne ajută să limităm expunerea la coronavirus, dar şi pentru că deja am văzut că putem crea rezultate în orice context.

—    Locul din care îmi iau energia necesară depăşirii unei crize:

Acasă, în acel mediu în care am fost în ultimele luni şi mamă, şi soţie şi CEO.

—   Persoana care m-a inspirat cel mai mult în această perioadă:

Toţi cei care au contribuit prin tot ceea ce au putut la menţinerea lucrurilor în mişcare.

—   Putere vs. feminitate:

Această perioadă ne-a dovedit încă o dată că trebuie să fim capabile să luăm frâiele în mână, să ne adaptăm rapid, să ducem multitaskingul la următorul nivel, dar, în acelaşi timp, ne-a readus aminte cât de mult au nevoie cei dragi de noi, de căldura noastră, de momentele petrecute cu noi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.