Sinéad O'Connor copiilor săi: Dacă mama moare mâine, înainte de a suna la salvare, sunaţi contabilul

Autor: Andreea Tobias Postat la 28 iulie 2023 121 afişări

Sinéad O'Connor le-a lăsat copiilor săi instrucţiuni în cazul morţii sale, inclusiv să îl sune pe contabil înainte de a chema salvarea: „Când artiştii sunt morţi, sunt mult mai valoroşi”.

Sinéad O'Connor copiilor săi: Dacă mama moare mâine, înainte de a suna la salvare, sunaţi contabilul

Cântăreaţa irlandeză, celebră mai ales pentru interpretarea din 1990 a piesei „Nothing Compares 2 U", a murit la începutul acestei săptămâni la vârsta de 56 de ani.

Într-un interviu acordat publicaţiei People în 2021, citat vineri de Insider, O'Connor a declarat că le-a subliniat copiilor săi cât de important este să îi protejeze atât arta, cât şi banii.

„Când artiştii sunt morţi, sunt mult mai valoroşi decât atunci când sunt în viaţă", a spus O'Connor.

„Este scârbos ce fac casele de discuri", a continuat ea. „De aceea mi-am instruit întotdeauna copiii, încă de când erau foarte mici: <Dacă mama voastră moare mâine, înainte de a suna la 911, sunaţi-l pe contabilul meu şi asiguraţi-vă că discurile mele nu vor începe să fie lansate de către casele de discuri şi să nu vă spună unde sunt banii".

În urma artistei au rămas trei dintre cei patru copii ai săi, Jake, Roisin şi Yeshua. Fiul ei, Shane, a murit prin sinucidere în 2022.

În interviul acordat publicaţiei People, O'Connor şi-a împărtăşit dezgustul faţă de modul în care, în opinia ei, casele de discuri l-au tratat pe Prince după moartea acestuia în 2016 - în ciuda faptului că cei doi cântăreţi nu aveau o relaţie personală bună.

„Unul dintre lucrurile care mă deranjează foarte tare, mă înfurie foarte tare este faptul că îi violează seiful", a declarat ea pentru People.

Potrivit Rolling Stone, Prince avea mii de înregistrări şi demo-uri inedite păstrate în seif la momentul morţii sale. O parte dintre aceste proiecte, cel mai recent „Welcome 2 America" din 2021, a fost lansată ulterior.

„Toţi muzicienii avem cântece de care chiar ne este ruşine", declara O'Connor pentru People: „Nu vrem să le audă nimeni. Acum, acesta este un om care a lansat toate cântecele pe care le-a înregistrat vreodată, aşa că dacă s-a chinuit să construiască un seif, înseamnă că într-adevăr nu a vrut ca acele cântece să fie publicate. Şi nu pot suporta ca oamenii să violeze, aşa cum am spus eu, seiful".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sinéad o'connor,
contabil,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.