Simona Halep şi Bianca Andreescu, nominalizate la titlul de cea mai bună jucătoare a anului 2019

Autor: Mihaela Măncilă Postat la 21 noiembrie 2019 98 afişări

Simona Halep şi Bianca Andreescu, nominalizate la titlul de cea mai bună jucătoare a anului 2019

Simona Halep şi Bianca Andreescu au fost nominalizate de WTA pentru titlul de cea mai bună jucătoare a anului 2019. Alături de cele două jucătoare au mai fost nominalizate şi Ashleigh Barty, Naomi Osaka şi Karolina Pliskova. 

Ashleigh Barty, în vârstă de 23 de ani, este pe primul loc în ierarhia mondială şi are cele mai multe şanse să câştige trofeul. Jucătoarea din Australia a câştigat în acest an turneul de Grand Slam Roland Garros şi s-a impus şi la Turneul Campioanelor de la Shenzhen.

Bianca Andreescu a fost nominalizată şi la titlul de revelaţia anului, unde este mare favorită. Sportiva din Canada de origine română a fost nominalizată alături de Karolina Muchova, Elena Rybakina, Iga Swiatek, Dayana Yastremska şi Coco Gauff.

Rezultatul va fi anunţat în luna decembrie 2019, iar jurnaliştii din întreaga lumea vor vota favoritele.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SIMONA HALEP,
BIANCA ANDREESCU,
WTA

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.