Simion, lui Bulai: Îmi cer scuze pentru că l-am apucat cu degetele de ureche

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 29 martie 2022 52 afişări

Liderul AUR, George Simion, i-a cerut scuze, marţi, lui Iulian Bulai pentru că l-a „apucat cu degetele de ureche”. De asemenea, Simion i-a mulţumit deputatului USR pentru că a donat pentru românii din Cernăuţi.

Simion, lui Bulai: Îmi cer scuze pentru că l-am apucat cu degetele de ureche

„Am vorbit mai devreme cu domnul Iulian Bulai şi aş dori să-mi cer scuze pentru că l-am apucat cu degetele de ureche. Şi vreau să îi şi mulţumesc pentru că a donat şi el pentru românii din Cernăuţi, pentru o cauză nobilă. Avem 500.000 de români în Cernăuţi, care trebuie sprijiniţi. Apreciez lucru, mulţumesc”, a spus în plenul Camerei Deputaţilor George Simion.

Deputatul USR Iulian Bulai a cerut luni conducerii Camerei Deputaţilor sancţionarea liderului AUR, George Simion: „M-a apucat cu degetele de urechi şi mi-a repetat numele cu un ton dispreţuitor”.

„Supun atenţiei dvs faptul că pe data de 22.03.2022, în sala de plen a Camerei Deputaţilor,în timpul desfăşurării lucrărilor acestei şedinţe, domnul Simion, care se deplasa prin sala de plen, făcând o transmisie în direct pe Facebook, mi-a adresat câteva cuvinte, subsemnatul fiind aşezat în banca din sala de plen, apoi m-a agresat fizic, apucându-mă cu degetele de ureche”, potrivit documentului depus la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

Solicitarea lui Iulian Bulai a fost repartizată Comisiei juridice pentru raport.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bulai,
simion,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.