Shell revine în România din aprilie prin divizia de transporturi

Autor: Răzvan Botea Postat la 22 ianuarie 2021 59 afişări

Grupul petrolier Shell, care şi-a vândut ultimele active din România în 2007, revine la Bucureşti prin divizia de transporturi. Shell va derula în România activităţi de transport comercial rutier, anunţă reprezentanţii companiei.

Shell revine în România din aprilie prin divizia de transporturi

Grupul petrolier Shell, care şi-a vândut toate activele din România în 2007, revine la Bucureşti prin divizia de transporturi. Shell va derula în România activităţi de transport comercial rutier, anunţă reprezentanţii companiei.

„Operaţiunile Shell Commercial Road Transport din România fac parte dintr-o entitate globală a Shell, care se va concentra pe tranziţia energetică în segmentul transportatorilor de mare tonaj. Shell şi-a asumat un obiectiv ambiţios, vizând să devină un lider al furnizării de energie curată.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
shell,
revenire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.