Sfatul lui Streinu Cercel: Nu vă mai salutaţi cu pumnul. Este contraindicat

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 06 noiembrie 2020 65 afişări

Nu vă mai salutaţi cu pumnul, pentru că e contraindicat, deoarece microbii de pe mâna partenerului ajung pe faţă, spune profesorul Adrian Streinu Cercel: Puteţi duce mâna la inimă sau puteţi să daţi din cap, obţineţi acelaşi lucru.

Sfatul lui Streinu Cercel: Nu vă mai salutaţi cu pumnul. Este contraindicat

„Suntem într-o situaţie cât se poate de critică în ţară, respectiv în plină pandemie cu SARS-COV2, care dă această boală nenorocită, COVID-19. Dorinţa mea cât se poate clară e să văd cât mai puţini pacienţi. Ca atare, rugămintea mea este să vă feriţi cât mai mult să vă contactaţi între dvs, inclusiv în familie. Există un risc mare în acest moment să vă infectaţi în familie”, afirmă Adrian Streinu Cercel în timpul prezentării candidaţilor PSD Bucureşti pentru alegerile parlamentare.

El ţine să le dea un sfat practic românilor.

„Avem tendinţa să facem un gest simplu, să ne salutăm cu pumnul. După părerea mea, este contraindicat, pentru că în momentul în care faceţi asta luaţi de pe mâna pertenerului microbii, iar următoarea mişcare este să îi puneţi în palmă, în căuşul palmei, iar de aici până la faţă nu mai e decât un pas. Sfatul meu direct este să schimbaţi modalitatea de salut. Puteţi face aşa (mâna dusă la în dreptul inimii - n.r.) sau pur şi simplu puteţi să daţi din cap şi obţineţi acelaşi lucru”, adaugă Streinu Cercel.

Profesorul Adrian Streinu Cercel candidează pe loc doi pe lista PSD Bucureşti pentru Senat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cercel,
sfat,
salut

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.