Sfatul lui Robu pentru viitorul preşedinte PNL: Debarasarea de aliatul toxic USR

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 31 mai 2021 102 afişări

Fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, îl sfătuieşte pe viitorul preşedinte PNL să se debaraseze de „aliatul toxic USR”, el considerând că asocierea PNL cu PSD, în 2011, este cel puţin la fel de nocivă ca cea de acum, cu USR+PLUS.

Sfatul lui Robu pentru viitorul preşedinte PNL: Debarasarea de aliatul toxic USR

„PNL are mulţi oameni valoroşi care i-ar putea fi buni preşedinţi. Voi da o listă deschisă, reprezentând opinia mea strict personală, cu scuzele de rigoare pentru cei ce nu se regăsesc pe ea şi apoi voi enunţa o condiţie pe care eu o consider obligatoriu de asumat de către cineva care doreşte să conducă partidul cu pretenţia de partid nr. 1 al României”, scrie, luni, pe Facebook, Nicolae Robu.

El prezintă o listă, ordonată alfabetic, cu 12 posibil preşedinţi, respectiv Emil Boc, Rareş Bogdan, Ilie Bolojan, Cristian Buşoi, Florin Cîţu, Iulian Dumitrescu, Gheorghe Falcă, Gheorghe Flutur, Dan Motreanu, Siegfrid Mureşan, Ludovic Orban şi Robert Sighiartău.

„Şi iată condiţia pe care eu, personal, o consider obligatorie: debarasarea PNL de aliatul toxic USR! Scurt şi clar! A fost o greşeală asocierea PNL cu socialiştii, cu PSD, în 2011, este cel puţin la fel de nocivă asocierea de-acum, cu neomarxiştii, cu USR+PLUS. Acest curent, neomarxismul, este străin de interesele României, iar exponenţii lui, ajunşi în diverse funcţii, printr-o manipulare fără precedent a oamenilor de bună credinţă, aspiranţi legitimi la un mai bine pt comunităţile / ţara lor -dacă părea posibil, de ce nu?- sau prin negocieri de-o obrăznicie iarăşi nemaiîntâlnită sunt de o incompetenţă şi rea credinţă catastrofale! PNL n-are ce căuta alături de asemenea oameni şi de un asemenea curent”, conchide Robu.

Ludovic Orban şi Florin Cîţu s-au ănscris în cursa pentru preşedinţia PNL. Alegerile interne au loc în 25 septembrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
robu,
usr,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.