Sfatul de o valoare inestimabilă pe care l-a primit MARK ZUCKERBERG de la STEVE JOBS

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 28 septembrie 2015 14724 afişări

Sfatul de o valoare inestimabilă pe care l-a primit MARK ZUCKERBERG de la STEVE JOBS

Mark Zuckerberg a mărturisit în cadrul unui interviu recent acordat Business Insider că Steve Jobs i-a dat un sfat important, de care a depins dezvoltarea Facebook. “La începutul afacerii, când lucrurile nu mergeau foarte bine, iar firma era sub presiune pentru că multă lume voia să cumpere Facebook, m-am întâlnit cu Steve Jobs iar el m-a sfătuit să mă gândesc care era misiunea iniţială a companiei.

Pentru a reuşi acest lucru, m-a îndrumat să vizitez un templu din India, unde fusese şi el în perioada de început a Apple, când Steve Jobs se întreba care ar trebui să fie viziunea pe care o urmează Apple”, a declarat Mark Zuckerberg cu ocazia unei întâlniri pe care a avut-o cu primul ministru al Indiei, Narendra Modi.

Mark Zuckerberg a povestit că s-a urcat în avion, s-a dus în India, unde a petrecut aproape o lună călătorind prin ţară. Spune că văzând felul în care oamenii luau legătura unii cu ceilalţi l-a făcut să se gândească la faptul că lumea ar fi un loc mult mai bun dacă ar fi foarte facil pentru oricine să se conecteze cu alte persoane în mediul online.

Desigur, Facebook a reuşit să depăşească momentele dificile, trecând de la etapa în care era o firmă de dormitor şi ajungând acum una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume.

“India a jucat un rol foarte important în dezvoltarea acestei companii”, a adăugat Mark Zuckerberg.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zuckerberg,
india,
steve jobs,
facebook,
apple,
firma,
templu
/actualitate/sfatul-de-o-valoare-inestimabila-pe-care-l-a-primit-mark-zuckerberg-de-la-steve-jobs-14760581
14760581
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.