Sezonul de schi a fost înlocuit cu destinaţiile exotice: Noi zboruri charter din Bucureşti şi Cluj trimit românii către destinaţiile exotice

Autor: Miruna Diaconu Postat la 05 ianuarie 2021 104 afişări

Sezonul de schi a fost înlocuit cu destinaţiile exotice: Noi zboruri charter din Bucureşti şi Cluj trimit românii către destinaţiile exotice

Dacă în anii trecuţi românii mergeau la schi în Austria sau Italia, în acest sezon de iarnă, turiştii români merg către destinaţii exotice precum Zanzibar, Maldive sau Republica Dominicană. După o cerere peste aşteptări înregistrată pentru destinaţiile exotice de revelion, agenţia de turism Paralela 45 trimite cu cinci curse directe spre Hurghada, Zanzibar, Ras al Khaimah-Dubai, Republica Dominicană şi Maldive din Bucureşti şi Cluj Napoca în perioada de vacanţă intersemestrială a elevilor.

Turoperatorul Paralela 45 mizează pe faptul că începerea campaniei de vaccinare dă oamenilor mai multă încredere să călătorească.

Zborurile sunt programate cu data de 26 ianuarie de la Bucureşti spre Maldive, Hurghada, Zanzibar şi Ras al Khaimah, iar de la Cluj-Napoca spre Zanzibar în 29 ianuarie şi spre Maldive în 30 ianuarie. Cu reduceri de până la 35% pentru unele hoteluri, vacanţa în Hurghada costă de la 434 de euro/persoană/7 nopţi, în Zanzibar, de la 1.945 de euro/persoană/7 nopţi, iar în Ras al Khaiman, de la 658 de euro/persoană/7 nopţi. Pentru zborurile de la Cluj-Napoca, vacanţele costă de la 1.898 de euro/persoană/7 nopţi în Zanzibar şi 1.390 euro/persoană/6 nopţi în Maldive.

“De revelion, în premieră pentru noi, am oferit vacanţe pe curse charter în destinaţii exotice unde se mergea iarna pe curse de linie şi tot pentru prima dată, unele zboruri au fost realizate cu avioanele companiei naţionale Tarom. Mai mult de 1.000 de români au fost în vacanţa de revelion în Maldive şi Zanzibar, ca alternativă la zonele de schi, închise deocamdată, sau pentru că şi-au dorit o vacanţa în locurile unde temperaturile sunt cu mult mai mari faţă de România”, spune Alin Burcea, CEO Paralela 45.

În ultimele luni din 2020, pentru prima dată au fost introduce zboruri charter din România către destinaţii exotice, astfel către Maldive există trei zboruri charter şi unul către Zanzibar sunt disponibile săptămânal, din Bucureşti, în perioada 14 ianuarie – 1 februarie.

“Începerea vaccinării e semnalul că lucrurile se normalizează, oamenii vor avea mai multă încredere să călătorească şi din ce în ce mai multe ţări vor fi deschise pentru turism. Vom căuta noi şi noi variante de călătorie, adaptându-ne situaţiei, aşa cum am făcut permanent în ultimele luni, pentru a susţine dorinţa oamenilor de călătorie şi relaxare”, precizează CEO Paralela 45

Agenţia de turism Paralela 45 a fost înfiinţată în 1990, fiind una dintre primele trei agenţii private din România. Turoperator consacrat în vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, Italia, Tunisia şi Egipt, şi cu peste 160 circuite culturale şi istorice organizate anual pe patru continentele, ori programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, programe de business travel.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
destinatii,
zboruri,
romani,
schi,
cluj,
sezon

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.