Semnele care-ţi arată de la început că o relaţie nu va merge. 4 dintre cele mai periculoase personalităţi masculine

Autor: Simona TUDORACHE Postat la 15 ianuarie 2017 3762 afişări

Semnele care-ţi arată de la început că o relaţie nu va merge. 4 dintre cele mai periculoase personalităţi masculine

Bărbaţii nu sunt întotdeauna ce par a fi. Deşi tulburările de personalitate  sunt greu de intuit şi înţeles, acestea pot ieşi la suprafaţă, într-o formă sau alta, atunci când când o femeie decide să îşi aleagă un partener.

„Dacă femeile ar lua de la început în calcul anumite elemente, ce ţin de comportament, nu s-ar mai găsi apoi în situaţia de a descoperi că relaţia nu poate funcţiona normal.  E important să înţelegem că vorbim de anumite caracteristici psihologice, care nu trec de la sine, sau dacă depuneţi eforturi susţinute. Chiar dacă ei vă vor face să credeţi asta, problema nu se află la voi”, precizează psihoterapeutul Constantin Cornea.

Află aici semnele care-ţi arată de la început că o relaţie nu va merge. 4 dintre cele mai periculoase personalităţi masculine

Urmărește Business Magazin

/actualitate/semnele-care-ti-arata-de-la-inceput-ca-o-relatie-nu-va-merge-4-dintre-cele-mai-periculoase-personalitati-masculine-16064190
16064190
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.