Selma Blair a anunţat că suferă de o boală cumplită: "Am avut simptome ani de zile, dar nu le-am luat niciodată în serios"

Postat la 21 octombrie 2018 85 afişări

Actriţa Selma Blair a anunţat, pe contul ei de Instagram, că suferă de scleroză multiplă, o boală autoimună cu care a fost diagnosticată în urmă cu 4 luni, dar că probabil are această afecţiune de 15 ani.

Selma Blair a anunţat că suferă de o boală cumplită: "Am avut simptome ani de zile, dar nu le-am luat niciodată în serios"

Actriţa, în vârstă de 46 de ani, a scris pe Instagram că a fost diagnosticată la jumătatea lunii august cu această boală, dar semnele sunt mult mai vechi.

"Am avut simptome ani de zile, dar nu le-am luat niciodată în serios", spune Selma Blair.

Scleroza multiplă este o afecţiune cronică a sistemului nervos central (SNC), caracterizată prin episoade de inflamaţie şi demielinizare focală cu localizări multiple, diseminate în timp, scrie CSID.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.