Seful Oracle cumpara inca o casa in California cu 42,9 mil. $ (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 10 februarie 2011 22 afişări

Larry Ellison, cel care a pus bazele gigantului IT Oracle, a platit 42,9 de milioane de dolari pentru inca o casa in California, care se adauga listei lungi de proprietati imobiliare ale omului de afaceri.

Porcupine Creek, cum este denumita casa cu teren de golf, a apartinut fondatorilor Yellowstone Club, Tim si Edra Blixseth, acum divortati, scrie Business Insider.

Casa a fost scoasa la vanzare in urma cu un an, pentru 75 de milioane de dolari, iar in toamna lui 2010, proprietarii s-au vazut nevoiti sa scada pretul pana la 44 de milioane de dolari. Intr-un final, Ellison a negociat pretul pana la 42,9 de milioane de dolari, obtinand practic o noua reducere fata de pretul cerut de Tim si Edra Blixseth.

Porcupine Creek se intinde pe ceva mai mult de un kilometru patrat, iar locuinta are in total 16 dormitoare.

SURSA: businessinsider.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Oracle,
casa,
California,
Larry Ellison
/actualitate/seful-oracle-cumpara-inca-o-casa-in-california-cu-42-9-mil-s-galerie-foto-7974061
7974061
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.