Şeful DNA, despre dosarele Buzatu şi Dumitrescu: De mare corupţie. Avem şi alte cazuri mari

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 februarie 2024 22 afişări

Şeful DNA, despre dosarele Buzatu şi Dumitrescu: De mare corupţie. Avem şi alte cazuri mari

Caurile Buzatu şi Dumitrescu sunt de mare corupţie, dar sunt şi alte dosare „pentru infracţiuni la aproape orice nivel”, spune la AlephNews şeful DNA, Marius Voineag.

„Mi se par cazuri de mare corupţie. Indiscutabil, îmi asum. Sunt două dintre cazurile la care s-a lucrat multe luni de zile în condiţii de parchet cu procurori profesionişti. Eu cred că sunt cazuri de mare corupţie”, spune procurorul şef al DNA, Marius Voineag, despre cazurile preşedinţilor consiliilor judeţene Vaslui şi Prahova, Dumitru Buzatu şi Iulian Dumitrescu.

El afirmă că a avut „emoţii foarte mari” în cazul flagrantului lui Dumitru Buzatu, fiind vorba despre banii alocaţi DNA: „Am fost într-o situaţie în care se adminstra greu această situaţie. Dacă se mai ivea o situaţie de genul ăsta în perioada aceea eram un pic descoperiţi”.

„Avem cazuri mari. Nu aş vrea să mă bat cu pumnii în piept şi să creez dezamăgiri să nu creăm aşteptări suficient de mari, să creăm dezamăgiri. Sunt dosare în lucru pentru infracţiuni de corupţie la aproape orice nivel”, adaugă Voineag.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
voineag,
dna,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.