Secretar de stat la Ministerul Sănătăţii: spitalele nu se vor închide din cauza COVID 19

Autor: Petru Mazilu Postat la 18 septembrie 2021 56 afişări

Secretar de stat la Ministerul Sănătăţii: spitalele nu se vor închide din cauza COVID 19

Secretarul de stat la Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a declarat că spitalele din România nu se vor închide în timpul valului 4 al pandemiei. Nu vor mai fi spitale COVID şi spitale non-COVID, toţi pacienţii vor primi tratament, a explicat Baciu.

Reprezentantul Ministerului Sănătăţii, Andrei Baciu, a spus că strategia pentru valul 4 al pandemiei stabileşte că spitalele vor rămâne deschise.

În primul an al pandemiei, pacienţii cu boli cronice au avut dificultăţi în a accesa serviciile medicale şi pentru a elimina această situaţie, în vară, Ministerul a lucrat la definirea unei strategii, astfel încât toate spitalele să rămână deschise, a declarat Baciu, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă.

Nu vom mai avea spitale COVID şi spitale non-COVID, unităţile vor avea circuite mixte, toţi bolnavii din România vor primi tratamentele de care au nevoie, a adăugat Andrei Baciu.

Singura excepţie se va face în cazul spitalelor de boli infecţioase care vor trata în special pacienţi COVID 19.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spitale,
covid 19,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.