Se toarnă ultimul strat de asfalt pe lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda. Stadiul lucrărilor: 90%

Autor: Mediafax Postat la 04 august 2021 148 afişări

Se toarnă ultimul strat de asfalt pe lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda. Stadiul lucrărilor: 90%

Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a anunţat miercuri că stadiul lucrărilor pe lotul 2 al Autostrăzii Seveş-Turda este de 90% şi că a început turnarea ultimul strat de asfalt.

Potrivit unui anunţ făcut de Cătălin Drulă pe Facebook, pe cei 24,2 kilometri ai tronsonului cuprins între Pârâul Iovului şi Aiud al Autostrăzii A10 Sebeş-Turda stadiul lucrărilor este de 90%.

În prezent a început turnarea covorului final de asfalt şi se mai lucrează la montarea de parapete, spaţiile de servicii, sistemul de scurgere a apelor, iar la viaductul peste calea ferată de la Teiuş se execută ultimele umpluturi.

„Facem toate eforturile să ne asigurăm că antreprenorul îşi respectă graficele asumate, astfel încât anul acesta să circulăm pe întreaga autostradă Sebeş-Turda”, susţine ministrul Transporturilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.