Scurtmetraje prezentate la San Francisco Dance Film Festival, proiectate pe 22 martie la WASP, în Bucureşti

Autor: Diana Pârvulescu Postat la 11 martie 2015 30 afişări

Unele dintre cele mai apreciate filme de dans din lume, coprezentate de festivaluri de profil din Europa şi Statele Unite ale Americii, vor fi proiectate pe 22 martie, în WASP - Working Art Space and Production, un spaţiu cultural alternativ din Bucureşti.

Filmele sunt prezentate în cadrul iniţiativei D.I.M.A.P. (Direcţii Inovatoare în Multimedia şi Artă Performativă), ca parte a programului de formare profesională GROWASP, potrivit paginii de Facebook a evenimentului.

Astfel, pe 22 martie, de la ora 19.00, are loc prima proiecţie de filme, coprezentată de San Francisco Dance Film Festival. În line up se regăsesc filme premiate şi selectate la evenimentul de la San Francisco, inovatoare atât la nivel de concept, cât şi la nivel de estetică şi realizare tehnică.

Filmele din cadrul acestei proiecţii vor fi introduse publicului de coregrafa Simona Deaconescu.

Programul va prezenta, printre altele, "Rules of the game", de Jeff şi Rick Kuperman, "Martiality, not fighting", de Marianne Kim şi Cheng-Chieh Yu, "Shift", de Del Mark şi Patrick Ryder, "9", de Kimberly Warner, "Freefall", de Sima Gonsai şi Babis Alexidis, "Samba", de Andrea Lerner şi Rosane Chamecki, şi "Silent Places", de Simona Deaconescu.

Intrarea la evenimentul de pe 22 martie este liberă, în limita locurilor disponibile.

Aceasta proiecţie specială este organizată de WASP - Working Art Space and Production şi coprezentată de San Francisco Dance Film Festival.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SCURTMETRAJE,
FESTIVAL,
WASP
/actualitate/scurtmetraje-prezentate-la-san-francisco-dance-film-festival-proiectate-pe-22-martie-la-wasp-in-bucuresti-13969645
13969645
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.